Dozlogrdilo mu: Bivši učesnik Velikog brata  dao otkaz na radnom mjestu uz pratnju trubača (VIDEO)
Foto: Screenshot

Dozlogrdilo mu: Bivši učesnik Velikog brata dao otkaz na radnom mjestu uz pratnju trubača (VIDEO)

"Vlasnica firme je bila gruba zbog malog propusta i to nije izolovan slučaj. Riješio sam da ovo nije za mene."

Požarevljanin, tridesetogodišnji Nikola Nemešević došao je u centar pažnje zbog načina na koji je dao otkaz - uz trubače.

Sve je snimio i objavio na Instagramu.

"Juče je vlasnica firme u kojoj radim bila nevjerovatno gruba prema mojim dragim kolegama i meni zbog jednog malog propusta koji smo imali i to nije izolovan slučaj. Ja bahatost ne tolerišem i neću da radim sa ljudima koji misle da, samo zato što nekoga plaćaju mogu da ga vrijeđaju i ponižavaju, pa sam riješio da ovo više nije za mene i da ću od danas da se maksimalno posvetim muzici", a onda podigao duks, pokazao natpis "Dajem otkaz" i pozvao kolege trubače da zasviraju.

Inače, Nemešević poznat po nadimku Nemeš bio je učesnik Velikog brata i bavio se prije ovog posla muzikom, sada je skrenuo pažnju na sebe zbog načina na koji se "osvetio" gazdarici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

B92

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.