SNP

"Mojkovčani se vraćaju u SNP"

Sve veći broj Mojkovčana vraća u SNP, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora te partije.

"Danas je u Mojkovcu održana sjednica opštinskog odbora SNP-a na kojoj je izabran izvršni odbor opštinskog odbora koji broji petnaest članova, a koga čine prepoznatljivi pojedinci u našem gradu i čije ime i dosadašnji rad garantuju budućnost SNP-a u Mojkovcu", saopšteno je iz OO SNP Mojkovac.

Sastankom je rukovodio predsjednik opštinskog odbora Milisav Ćorić, koji je upoznao članove sa aktuelnim političkim zbivanjima u Crnoj Gori i jasnom namjerom rukovodstva SNP-a da daju svoj puni doprinos smjeni aktuelne vlasti. 

"Posebno raduje što se sve veći broj Mojkovčana vraća u SNP, ohrabren konstantnim pozitivnim iskoracima naše partije u poslednjem periodu.Vjerujemo i radićemo na tome da Socijalistička narodna partija ponovo bude dominantna, jer personalni sastav, uz znanje i odgovornost naših članova su naše najvažnije vrijednosti", saopšteno je iz SNP Mojkovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.