U Hrvatskoj padao grad veličine oraha (VIDEO)
Foto: Printscreen

U Hrvatskoj padao grad veličine oraha (VIDEO)

Oko podneva u Ogulini u Karlovcu u Hrvatskoj naglo je počelo nevrijeme praćeno krupnom kišom i gradom, a temperatura za kratko vrijeme pala za 10 stepeni.

Kako javljaju hrvatski mediji, u nekim djelovima je padao grad veličine oraha.

Olujni oblak koji je donio grad došao je sa sjeverozapada, pa je i taj dio Ogulina vjerovatno najviše stradao, prenosi zagrebački portal "Indeks".

Temperatura vazduha je za sat pala sa 17,6°C na samo 7,7°C, dok je vjetar bio uglavnom slab.

Poslijepodne su prestale padavine i djelimično se razvedrilo, ali još ima grmljavine.

"Nevrijeme je došlo sa sjevera između 11 i 12 h i kretalo se prema jugu, te je donijelo grad, s tim da je grad bio veličine zrna graška do lješnika", rekao je Hini meteorolog iz Ogulina Viktorio Slišković i utvrdio da nema većih šteta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.