Ronaldo sa vjerenicom odmara u Dubrovniku, fudbaleru domaćini priuštili nešto što je do sada doživio samo papa

Ronaldo sa vjerenicom odmara u Dubrovniku, fudbaleru domaćini priuštili nešto što je do sada doživio samo papa

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Kristijano Ronaldo Uskrs provodi s porodicom u susjednoj Hrvatskoj, tačnije u Dubrovniku.

Njegova vjerenica Georgina Rodrigez već se pohvalila prvom fotografijom iz ovog grada na Jadranskom moru.

Naime, Georgina je pozirala u kupaćem kostimu s pogledom na Lokrum prema kojem je rukama pokazala znak u obliku srca, što vjerovatno znači da je izabranica  fudbalera Juventusa već zaljubljena u Dubrovnik. 

Untitled

Foto:Instagram

Ronaldo je u Dubrovnik sletio tri sata nakon što je Juventusu donio osmu uzastopnu titulu prvaka.

Ronaldo i Georgina su u Dubrovnik stigli privatnim avionom koji je u njihovom vlasništvu. U pitanju je model ''Gulfstream G200 Galaxy (EC-KBC)'' koji je Ronaldo kupio za 19 miliona eura.

Dubrovački vjesnik navodi da je fudbaler dobio u Dubrovniku tretman kakav dosad nisu dobili ni najveći državnici svijeta kada bi posjećivali Grad.

Naime, Ronalda i njegovu djevojku u kombiju su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina.

Osim Ronalda, u novijoj dubrovačkoj istoriji takav tretman pružen je jedino papi Ivanu Pavlu II.

Angela Merkel, princ Čarls samo su neki od moćnika svijeta koji su tokom posjeta Dubrovniku morali prošetati od Ploča do Kneževa dvora, no Ronaldu je omogućen prevoz do samih vrata restorana, što samo govori o tome koliki status zvijezde ima fudbaler.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.