OO DPS Žabljak: Bečićev protestni skup  kao omanja žalba
Foto: OO DPS Žabljak

OO DPS Žabljak: Bečićev protestni skup kao omanja žalba

Svi dosadašnji protesti Bečićevih Demokrata, sve s političkim marginalcima kao što su Lekić i Pavićević, bili su fijasko, ali ovaj današnji - baš totalni, kazali su iz OO DPS Žabljak.

"Žabljačani su ga već krstili - "Svi pod stre'u". Jer su dvadesetak Žabljačana i svi njihovi gosti iz cijele Crne Gore, stali pod jednu. Da se sklone od kiše, ali su poslije svega otišli k'o pokisli... Šta reći - ni Lekić im nije došao. Neki kažu prepao se zbog neplaćenog poreza na vikendicu, ne pomaže ni slogan "Ne boj se", ali će prije biti da je kao najiskusniji među njima shvatio da bi tome što rade najviše odgovarala durmitorska izreka "Moj zaludnji odu na Savinu vodu".Ne pamte Žabljačani ni manjeg skupa, ni kraćih i praznijih govora", naveli su iz OO DPS-a Žabljak.

Ocjenjujući da je ustvari, sve odgovaralo učinku njihove prethodnice, omanje sačice plaćenika sa strane, predvođene njihovim lokalnim liderčićem, koji su proteklih dana iritirali Durmitorce i s maskama na licu prepadali zabljačku djecu.

Navodeći da je ulična povorka na kraju ličila na omanju žalbu kakve se praktikuju u našem kraju i dodali da su utihnuli njihovi bubnjevi i trube, jer su shvatili da nemaju šta da traže na Žabljaku, prije nego su se i oglasili. Iz DPS-a da su im uzalud i priča o njihovim zaslugama za odbranu durmitorskih prirodnih ljepota...

"Politički putujući curkus nastavio je put kroz Crnu Goru, mi čekamo da vidimo kako će isto proći njihovi članovi preobučeni u "građane", jer su i oni najavili da će posjetiti Žabljak u večernjim satima", poručili su iz OO DPS- Žabljak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.