OO DPS Žabljak: Dva fijaska opozicije u jednom danu
Foto: OO DPS Žabljak

OO DPS Žabljak: Dva fijaska opozicije u jednom danu

Žabljačani su juče postavli djelove opozicije đe im je mjesto. Kako je juče prošao Bečić, sa svojima, zna se, kazali su iz OO DPS-a Žabljak.

"Očekivao se popravni u večernjim satima, na protestu koji su njihovi iz pokreta  "Odupri se" organizovali širom Crne Gore... Međutim, oni su prošli još gore ako gore može od Bečića", naveli su iz DPS-a.

Kako su kazali, desetak automobila sa strane, i desetak Žabljačana od kojih polovina sa Bečićevog skupa, došli su na trg da se predstave Žabljačanima i da pridobiju njihovu podršku.

"Ali to je bilo toliko otužno i neubjedljivo, da su se brže bolje pokupili i otperjali put Šavnika. U čudu, ne znajući šta da rade, nudili su megafon ko god hoće da se obrati, ali uzalud. Uostalom, slika govori više od svih riječi. Ovima što su nas juče pohodili ne vjerujemo da će skoro pasti na pamet da ovakvim povodima dolaze na Žabljak", poručili su iz OO DPS Žabljak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.