Gradonačelnik Budve platu poklonio porodici Kraljević
Carević

Carević radi u korist građana

Gradonačelnik Budve platu poklonio porodici Kraljević

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević nastavio je da se odriče pripadajućeg dijela zarade u korist građana Budve. Gradonačelnik je ovog puta platu poklonio porodici Kraljević.

Platu u iznosu od 1 200 eura Carević je platu poklonio porodici koja ima dvoje djece sa autizmom.

Vanja i Minja Kraljević su djeca kod kojih je dijagnosticifiran autizam, oboje imaju smetnje u razvoju, govoru, pokretima.

Prilikom svakog njihovog odlaska u razne centre za tretmane, preglede i konsultacije neophodna im je novčana pomoć jer njihovi roditelji Stanislav i Olivera Kraljević ne mogu da pokriju sve troškove sami.

Potrebna im je posebna ishrana koju moraju imati i posjete logopedima, psihijatrima, defektolozima i drugim stručnim licima.

"S obzirom da je 2. aprila bio Svjetski dan djece sa autizmom i da je Vanji i Minji neophodna novčana pomoć da bi oni nastavili sa tretmanima liječenja, pregledima i kontrolama radi njihovog daljeg razvoja, Predsjednik Opštine Marko Carević se odrekao svog pripadajućeg dijela zarade u iznosu od 1.200 eura i donirao ih njima.Porodica Kraljević je izrazito zahvalna na ovoj donaciji predsjednika Opštine.”, saopšteno je iz kabineta Carevića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.