Tereza Mej i Angela Merkel na samit došle isto obučene (FOTO)
Foto:Tanjug/AP

Susret uz smijeh

Tereza Mej i Angela Merkel na samit došle isto obučene (FOTO)

Britanska premijerka Tereza Mej i njemačka kancelaraka Angela Merkel prisustvovale su samitu EU u Briselu. Kada su se srele, počele su da se smiju jer su shvatile da su došle gotovo identično obučene.

One su gledale u fotografije sa tog događaja na ajpedu (iPad) njemačke kancelarke poredeći njihove odevne kombinacije u kojima su došle na samit.

8371306185caede44ed9df992821650w640

Foto:Tanjug/AP 

Na vanrednom samitu u Briselu odlučeno je da se izlazak Britanije iz EU odloži do 31. oktobra.

Kako su juče prenijeli strani mediji majka Angele Merkel preminula je početkom aprila, te se ne zna da li će kancelarka pauzirati ispunjavanje svojih obaveza.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.