Napadači na Zvezdine vaterpoliste pušteni na slobodu
Foto: Screenshot

Napadači na Zvezdine vaterpoliste pušteni na slobodu

Dva muškaraca osumnjičena za napad na vaterpoliste Crvene zvezde 9. februara ove godine na splitskoj Rivi pušteni su da se u nastavku postupka brane sa slobode.

Napadačima je određena mjera opreza, tj. javljanje dva puta nedjeljno u nadležnu policijsku stanicu.

Policija je dva dana nakon napada na Rivi otvorila istragu protiv četiri mladića, od kojih su dvojica zbog opasnosti od ponavljanja djela završila u istražnom zatvoru.

Slobodna Dalmacija nezvanično saznaje da je direktor Vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević rekao da napadnuti igrači zbog zgusnutog rasporeda nikako ne mogu da dođu u Split na saslušanje, te da opraštaju svojim napadačima.

Zvanični dopis o takvom stavu još nije dostavljen splitskom sudu, piše Slobodna Dalmacija.

"Mi se bavimo sportom i uopšte ne želimo da stvaramo nikakvu zlu krv, prošlo je tako kako je prošlo, srećom nije bilo ozbiljnijih posledica. Ostala je ta gorka mrlja poniženja koje je doživeo Kralj, ali mi smo stavili tačku, i odlučili smo da nastavimo da se borimo na sportskom terenu i da se tamo dokazujemo", potvrdio je Milojević u telefonskom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Napad se dogodio 9. februara dok su vaterpolisti sjedeli u centru Splita u kafiću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.