Uhapšen muškarac, osumnjičen da je dodirivao desetogodišnju djevojčicu
Foto: Profimedia

Uhapšen muškarac, osumnjičen da je dodirivao desetogodišnju djevojčicu

Službenici Uprave policije identifikovali su i lišili slobode R.R, punoljetno lice, zbog osnovane sumnje da je je, na štetu desetogodišnje djevojčice, počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policija je naime juče dobila operativni podatak da je dan ranije, 27. marta, izvršeno ovo krivično djelo i preduzela sve aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi utvrdila sve činjenice, identifikovala osumnjičeno lice i zaštitila maloljetnu žrtvu", kazali su UP-a.

Navodeći da se sumnja da je R.R. zloupotrijebio poznanstvo sa djevojčicom i nagovorio je da zajedno pođu iza jednog zatvorenog poslovnog objekta, gdje je dodirivao djevojčicu po intimnim djelovima tijela.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.  

"Zbog zaštite identiteta i integriteta maloljetne žrtve, Uprava policije neće saopštiti u kojem gradu se događaj desio, inicijale djevojčice, kao ni ostale detalje koji bi mogli ukazati na identitet ovog maloljetnog lica", navodi se u saopštenju UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.