U Kotoru uhapšene dvije osobe zbog zloupotrebe narkotika
Ilustracija

Uprava policije

U Kotoru uhapšene dvije osobe zbog zloupotrebe narkotika

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije lišili slobode dva lica zbog zloupotrebe narkotika.

"Policija je zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga lišila slobode R.K. (29) iz Kotora i D.N. (40) iz Republike Srbije sa boravištem u Kotoru", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su kazali, policija je pretresom stana koji koristi R.K. pronašla i oduzela oko 41 gram kokaina, vagu za precizno mjerenje i kriptovani telefon.

"Kod D.N. pripadnici policije su pronašli i oduzeli oko 130 grama marihuane i oko 34 grama amfetamina. Oduzeta droga i kriptovani telefon biće predmet vještačenja službenika Forenzičkoh centra, a lica će uz krivične prijave biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici", naveli su iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.