Potrebna pomoć samohranoj majci Sanji: Idem

Potrebna pomoć samohranoj majci Sanji: Idem "po kontejnerima da bi preživjela"

Samohranoj majki Sanji Đenić(28) iz Podgorice koja nema nikakvih primanja i koju je humani starac primio u baraku da ne bi bila na ulici potrebna je pomoć, javlja Banka hrane.

Sanju je muž ostavio kada je bila trudna i otišao u inostranstvo.

"Živim u baraci koja prokišnjava kod azila za pse na Koniku, sa sinom koji ima 10 mjeseci. Muž me ostavio kada sam ostala u drugom stanju, a zbog njega sam došla iz Bosne. Moja porodica mi ne može pomoći", kaže Sanja.

5320757121923382941866792907517057790640128n

Baraka u kojoj živi Sanja sa sinom

Ona dodaje da ne prima socijalno, jer nije državljana Crne Gore.

"Nemam nikakvih uslova za život, nikakvih primanja, ni bilo kakvu pomoć. Primio me jedan stari čovjek da živim u baraci jer sam bila na ulici sa ovim malim djetetom", kaže Sanja.

Ona nema ni garderobu, ni hranu, ni namještaj, ni novac, kaže da ide "po kontejnerima da bi preživjela".

"Potrebne su mi struja,hrana, šporet na drva ili električni šporet frižider, novac da bi priključila struju, ja vas molim da mi pomognete i da mi izađete u susret unapred hvala", napisala je Sanja u apelu.

Broj žiro računa za pomoć je kod Erste banke  5403212620842 na ime Đenić Sanja.

Broj telefona Sanje Đenić možete dobiti od Banke hrane Crne Gore na e mail [email protected] , na br tel. 069 495 680 ili Fejsbuku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.