Uhapšen stomatolog iz Crne Gore: Držao ilegalnu ordinaciju u SAD-u (FOTO)
Leka Đokaj, foto: Clinton township police department

Uhapšen stomatolog iz Crne Gore: Držao ilegalnu ordinaciju u SAD-u (FOTO)

Albanac iz Crne Gore kome je istekla viza držao je ilegalnu stomatološku ordinaciju u podrumu kuće u kojoj živi u SAD-u.

Opremu za ordinaciju nabavio je od kineskog prodavca putem Ibeja.

On se sada suočen sa mogućom kaznom do četiri godine zatvora, piše Detroit Fri Pres.

46ek9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVRFN01EQV8vOTA3MmQ3ZDg4Mjc3Y2FiYzJlNGRiZmNmYzhhMDA2ZjAuanBlZ5GTAs0CQgCBAAE

Foto: Clinton township police department

Leka Đokaj (55) iz Klinton Taunšipa u američkoj saveznoj državi Mičigen nije imao dozvolu da naplaćuje usluge, kao i da mu je viza istekla 2015. godine.

Detektiv Džej Anderson je kazao da je higijena u ordinaciji bila loša, a nadležni su pronašli i "prljave, krvave noževe".

Đokaj tvrdi da je studirao stomatologiju u Albaniji, a njegov advokat Pol Ljuljđuraj, kazao je da je njegov klijent doktor stomatologije, i negira da je Đokaj tek obično "čudovište sa ulice".

On je trenutno u okružnom zatvoru.

XQGk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTkRJN01EQV8vNzNmNGIxOWZhODQ1M2ZjODBjNmQzMDI5ZWQ4NDM0NWUuanBlZ5GTAs0CQgCBAAE

Foto: Clinton township police department

Đokajeva supruga je takođe radila sa njim u ordinaciji, ali nije uhapšena.

Istražitelji su kazali da i ona boravi ilegalno u SAD. Iz lokalne policije je saopšteno da je Đokaj školovao za stomatologa u Albaniji i da se sumnja kako je počeo sa ilegalnim poslom prije šest do dvanaest mjeseci.

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.