Tri osobe poginule u snažnim udarima vjetrova u Italiji (FOTO) (VIDEO)
Foto: Tanjug

Tri osobe poginule u snažnim udarima vjetrova u Italiji (FOTO) (VIDEO)

Najmanje tri osobe poginule su danas u Italiji od posledica snažnih udara vjetrova koji su izazvali obaranje drveća i zidova.

Italijanska novinska agencija ANSA prenijela je da je zbog snažnih udara vjetrova oboren zid na jednom imanju kod Frosinonea u centralnoj Italiji kada su nastradala dva starija muškarca.

Državna televizija RAINews24 javila je da je jedan vozač poginuo kada se na njegov automobil obrušilo drvo u predgrađu Rima.

tan20192231415217850620x350

Foto: Tanjug

Zbog jakog vjetra kod Barija nasukao se turski teretni brod, a nemirno more ometa napore tegljača da ga oslobode, saopštile su vlasti ove luke na Jadranu.

Zbog jakog vjetra otkazani su trajekti do Kaprija, Iskije i Liparska ostrva gdje je snijeg prekrio vulkan Stromboli.

U okolini Napulja povrijeđeni su jedna žena i njena ćerka kada je drvo palo na njih.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.