Pešić: Abazović pričom o Skenderbegovom srpskom porijeklu namiguje DF-u
Nikola Pešić

Pešić: Abazović pričom o Skenderbegovom srpskom porijeklu namiguje DF-u

Predsjednik Savjeta mladih DPSa Nikola Pešić u svom saopštenju je ocijenio unikatnom političku karijeru lidera GP URA Dritana Abazovića uz tvrdnju da je dobionovu ulogu od medijsko političkih mentora.

"Nakon što je nekako uspio da se izvuče iz zagrljaja Milića, Danilovića i Lekića, vrlo brzo mu je pošlo za rukom da rasturi samozvanu građansku opoziciju i ponizi Krivokapića. Onda se bacio u zagrljaj Bečiću, pa su zajedno krenuli da opstruiraju opozicionog predsjedničkog kandidata. Na kraju, poslije snimanja propagandnog filma s Bečićem u Briselu, i čuvene diplomatske misije na Tajvanu, sad kao statista na protestima izigrava građanina. Poveo ga je Bečić u Brisel, bio je - rečeno njegovim jezikom - kao sponzoruša na Tajvanu, ali nikako nije mogao dospjeti do Zete. Kolo su otuda poveli Bečić, Lekić i kvaziustavni liderčić partije s nižim postotkom od Dritanove, a on je s nezadovoljnim majkama, grupom iz Bara i liderima opozicije koji su se krili od kamera, igrao duplu ulogu na protestu u subotu – partijskog lidera i istovremeno građanina. Rađe bi on bio s trojkom iz Zete, ali mu nije moglo biti.", naveo je Pešić.

Dodaje da Abazović pričom o Skenderbegovom srpskom porijeklu namiguje DF-u, "ne bi li se opet neđe udomio, zadovoljio se tom pozicijom koju mu je dodijelio medijski koncern, čiji je produkt".

"Od Bečića ostavljenom Dritanu sad ne preostaje ništa drugo nego da se nevaspitanim doskočicama dokazuje svojim osnivačima i političkim starateljima, ne bi li ga nekome uvalili. Prije će biti da će ga na kraju odbaciti, kao što su to uradili s mnogim već zaboravljenim pulenima", zaključio je Pešić.

Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.