Budva: Radnica dogovorila pljačku kladionice, od saučesnika dobila i udarac u glavu
Foto: Ilustracija

Čekali da se skupi dovoljno novca

Budva: Radnica dogovorila pljačku kladionice, od saučesnika dobila i udarac u glavu

Dvadesetčetvorogodišnja Andrijevčanka L. S. uhapšena je zbog sumnje da sa B. M. (24) iz Nikšića i Berancem K. M. (27) dogovorila pljačku kladionice u kojoj je zaposlena, iz koje su uzeli 3.000 eura, pišu Vijesti.

Inspektori budvanske policije tokom istrage tog razbojništva otkrili su da je Andrijevčanka javila B. M. koji u Budvi radi kao taksista, i tri godine starijem građevinskom radniku kada se u kasu kladionice pokupilo dovoljno novca, ali i objasnila im kako da počine razbojništvo.

Njih dvojica su, prema pisanju Vijesti po dogovoru, u kladionicu upali maskirani i naoružani noževima.

Jedan od “razbojnika” je pesnicom  udario L. S. u glavu, i nožem joj zaprijetio da mu preda pazar, što je ona i učinila.

L. S. je  potom prijavila policiji da je kladionica opljačkana, a sa prijateljima podijelila plijen.

Inspektori su njenu izjavu počeli da provjeravaju zbog niza nelogičnosti, nakon čega su svo troje uhapšeni.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.