Modni dodatak koji je zgodnog glumca izdvojio iz mase dosadno obučenih muškaraca (FOTO)
Majkl B Džordan, foto: Getty

Zbunio javnost

Modni dodatak koji je zgodnog glumca izdvojio iz mase dosadno obučenih muškaraca (FOTO)

Jedan od trenutno najzgodnijih glumaca zbunio je javnost svojim neobičnim modnim odabirom za dodjelu nagrada SAG.

Zvijezda filma „Blek Panter“, Majkl B Džordan, na dodjelu je došao u klasičnom muškom odijelu s crnom satenskom kragnom preko kojeg je obukao neobičan šareni modni dodatak kojem je teško odrediti svrhu, ali i ime. 

GettyImages1090492174

Foto: Getty

Da li je ovo predstavljalo loše skrojeni prsluk ili nešto drugo? Mnogi su se zapitali šta to tačno glumac ima na sebi, ali ko budno prati modu, zna da se radi o modnom dodatku s potpisom modne kuće Luj Viton koji je osmislio njen novi kreativni direktor Virgil Abloh.

14809980865c4f0f24f1f6f428287774w640

Foto: Getty

Riječ je o modnom dodatku, inspirisanim seksualnim sado-mazo pomagalima, koje je dizajner osmislio kako bi malo razigrao "dosadnu mušku modu", kako prenosi Vog.

Plan mu je definitivno i upalio jer se Majkl sinoć izdvojio u masi "dosadno" odjevenih muškaraca.

Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.