Bjelopoljka svjedočila protiv bivšeg supruga: Tukao me i u trudnoći, 20 puta sam ga prijavljivala policiji
Alihodžić, foto:Kodex, arhiva

Bjelopoljka svjedočila protiv bivšeg supruga: Tukao me i u trudnoći, 20 puta sam ga prijavljivala policiji

Bjelopoljka E. Z. ispričala je juče da ju je bivši suprug Dženel Alihodžić i prije i poslije braka konstatno maltretirao i više puta pretukao, zbog čega ga je, tvrdi, policiji u Bijelom Polju i Novom Pazaru prijavljivala 20 puta.

To je izjavila juče u bjelopoljskom Osnovnom sudu, pred kojim Alihodžić odgovara zbog nanošenja teških tjelesnih povreda 29. oktobra 2018., pišu Vijesti.

Podsjetimo, Novopazarac Dženel Alihodžić (32) uhapšen je krajem oktobra na granici Crne Gore i Srbije, prilikom pokušaja bjekstva, zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu ispred škole u kojoj je oštećena zaposlena.

Ona je zadobila teške tjelesne povrede a teže posledice spriječili su mještani.

Na sudu je ispričala je da je suprug prvi put pretukao kada je bila u trećem mjesecu trudnoće.

“Tog dana, dok sam kretala sa parkinga prema školi u kojoj radim, primijetila sam Dženela kako užurbano izlazi iz automobila, pa sam požurila prema školi, a on je počeo da trči za mnom. Drugi put kad sam se osvrnula, vidjela sam motku zamahnutu put moje glave. Postavila sam desnu ruku i potom osjetila udarac u potiljak. Iako mi je zadavao udarce po glavi i tijelu, istovremeno sam pokušavala da se zaštitim i da se udaljim iz dvorišta prema automobilu, kako me ne bi gledali djeca i kolege iz dvorišta škole”, kazala je ona, pišu Vijesti.

Optuženi je juče ponovio da je samo htio da “redefinišu odnose”, odnosno da ona povuče fejsbuk profil pod nazivom “Dženel vrag”, za koji tvrdi da ga je ona otvorila.

Vještakinja, psihijatr dr Gordana Konatar kazala je da su u krvi optuženog pronađeni tragovi kokaina, ali da on nije zavisnik.

Prema njenim riječima u kritičnom trenutku nije bio pod akutnim dejstvom neke od tih supstanci.

Prema mišljenju Konatar, postoji ozbiljna opasnost da će učinilac da i dalje vrši ista ili slična djela i pojasnila da se kod optuženog prepoznaju crte poremećaja ličnosti, ali da ne boluje od neke privremene ili trajne duševne bolesti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.