Nema prolaza bez propusnice: Pravila važe i za velikog Federera (VIDEO)
Rodžer Federer, foto: Screenshot

Na teži način naučio pravilo

Nema prolaza bez propusnice: Pravila važe i za velikog Federera (VIDEO)

Obezbjeđenje na Otvorenom prvenstvu Australije zaustavilo je Švajcarca Rodžera Federera na ulazu u svlačionicu. Razlog - nije imao akreditaciju i po pravilima nije mogao da se nađe u dijelu koji je namijenjen za igrače.

Na teži način Švajcarac je naučio pravilo da se bez akreditacije ne može kretati Melburn parkom.

Obezbjeđenje nije dozvolilo Federeru da uđe u svlačionicu kako bi se pripremio za duel sa Stefanom Cicipasom.

Federer nije bio nervozan, niti se raspravljao sa obezbjeđenjem. Mirno je sačekao članove svog tima da mu donesu propusnicu i nakon očitavanja kartice dozvoljeno mu je da uđe u dio parka koji je namijenjen isključivo takmičarima.

Očigledno pravila na Australijan openu moraju da se poštuju, a ona važe i za velikane svjetskog tenisa kakav je Rodžer Federer. 

RTS

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.