Federer se povukao sa Rolan Garosa: Moram naučiti da slušam svoje tijelo
Rodžer Federer, Foto: Getty images

Federer se povukao sa Rolan Garosa: Moram naučiti da slušam svoje tijelo

Švajcarski teniser Rodžer Federer neće nastaviti učešće na Rolan Garosu, saopštili su organizatori drugog grend slema u sezoni.

"Posle razgovora sa mojim timom, odlučio sam da je potrebno da se povučem sa Rolan Garosa danas. Posle dvije operacije koljena i više od godinu dana oporavka, važno je da slušam svoje tijelo i ne opterećujem se previše. Oduševljen sam što sam odigrao tri meča. Nema boljeg osjećaja nego kada sam na terenu“, poručio je Federer.

Švajcarac je još posle pobjede nad Dominikom Kepferom u trećem kolu nagovijestio da bi mogao da se povuče sa turnira. Prethodno je savladao i Marina Čilića i Denisa Istomina.

"Žao nam je što se Rodžer povukao, jer je u subotu uveče pružio nevjerovatnu borbu. Svi smo bili oduševljeni što se Rodžer vratio u Pariz. Želimo mu sve najbolje do kraja sezone“, rekao je direktor turnira Gi Forže.

U četvrtom kolu Federer je trebalo da igra protiv devetog nosioca Matea Beretinija, koji je već sada prošao u četvrtfinale. Italijan čeka pobjednika duela Đoković – Muzeti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.