Avio karte jeftinije u narednih deset dana
Foto: ilustracija

U nacionalnoj kompaniji

Avio karte jeftinije u narednih deset dana

Nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines (MA) ponudila je zainteresovanim da u narednih deset dana, u okviru januarske akcije, kupe karte po najpovoljnijim cijenama.

Iz MA su objasnili da se akcija odnosi na putovanja u periodu od nedjelje do 30. marta.

„U okviru akcije povratna karta sa svim taksama, uključujući i rezervacionu, za Ljubljanu košta 99 eura, a za Beograd 109 eura. Povratna karta do Rima će koštati 139, Beča i Ciriha po 149 eura, za Frankfurt i Moskvu po 159, a Pariz 169“, navodi se u saopštenju.

Navedene cijene karata odnose se i na putovanja započeta u inostranstvu.

Iz kompanije su kazali da je kartu neophodno obavezno kupiti na dan pravljenja rezervacije.

Karte po promotivnim tarifama mogu se kupiti u svim poslovnicama MA, pozivom Call centra ili putem veb sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod autorizovanih agencija u zemlji i inostranstvu.

Izvor: Mina/RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.