Uskoro crvena potjernica za Duškom Kneževićem
Duško Knežević

Pritvor od 30 dana

Uskoro crvena potjernica za Duškom Kneževićem

Postupak za raspisivanje crvene međunarodne potjernice za predsjednikom Atlas grupe, koji je crnogorskom pravosuđu nedostupan i, po vlastitom kazivanju, nalazi se u Londonu i nema namjeru da se pojavi u Crnoj Gori je u toku, piše Pobjeda.

Podsjećamo, Knežević je u intervjuu za TV Vijesti rekao da se nalazi u Londonu, gdje uživa punu sigurnost, a ima, kako je rekao, veliki tim međunarodnih eksperata.

On je saopštio da neće doći u Crnu Goru "dok je ova klika na vlasti".

"Bilo je poziva da dođem u Crnu Goru da se o svemu dogovorimo, ali sam shvatio da žele da me uhapse i time pokažu kako se bore protiv kriminala", naveo je Knežević.

Za Kneževićem je raspisana nacionalna potjernica, a Viši sud mu je odredio pritvor od 30 dana.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.