Nadal probudio novinara koji je zaspao na njegovoj pres konferenciji: Bonđorno, Osvaldo! (VIDEO)
Rafael Nadal, foto: Twitter

Nadal probudio novinara koji je zaspao na njegovoj pres konferenciji: Bonđorno, Osvaldo! (VIDEO)

Španski teniser Rafael Nadal pobijedio je u prvom kolu Australijan opena domaćeg igrača Džejmsa Dakvorta sa 6:4, 6:3, 7:5, a posebnu pažnju svih izazvala je rekacija jednog italijanskog novinara na konferenciji za štampu po završetku meča.

Vidjelo se to i po njegovom raspoloženju na konferenciji za medije, na kojoj se desila neobična situacija, prenijeli su mediji.

Iako je meč odigran u dnevnom terminu, jedan od novinara je - zaspao.

To je privuklo pažnju kolega, ali i Nadala. Gestikulacijom je pokazao da je primjetio usnulog predstavnika sedme sile, što je izazvalo smijeh u sali.

I probudilo novinara: "Bonđorno (Buongiorno), Osvaldo", obratio se Nadal.

"Znam da si zatvorio oči, kako bi se više fokusirao na ono što kažem", nastavio je veseli Nadal da zasmijava prisutne...

U drugoj rundi, Španac će igrati sa još jednim Australijancem Metjuom Ebdenom.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.