Evo koji su putni pravci zatvoreni za saobraćaj
ilustracija

Evo koji su putni pravci zatvoreni za saobraćaj

Saobraćaj za teretna vozila preko 5t na sledećim dionicama Nikšić-Plužine, Nikšić-Šavnik, Nikšić-Vilusi-Lipci, Podgorica–Cetinje-Budva, Mojkovac- Bijelo Polje zabranjen je , saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

Osim toga, zatvoren je putni pravac preko Paštrovačke gore, dok je na potezu Sutomore-Podgorica kroz tunel Sozina uspostavljen saobraćaj.

Zbog snijega koji pada saobraćaj se obavlja mjestimično usporeno na putevima u sjevernim i centralnim predjelima, a ponegdje i na jugu.Snijega ima na kolovozu na većini puteva, vidljivost je smanjena zbog padavina, a izražena je i poledica, upozoravaju iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata.

Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020 234 999 i 063 239 987, kažu iz AMSCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.