Gračanica: Policijsko vozilo nakon preticanja udarilo u kombi sa đacima, 10 povrijeđenih
Foto:Privatna arhiva/Novosti

Gračanica: Policijsko vozilo nakon preticanja udarilo u kombi sa đacima, 10 povrijeđenih

U sudaru mini-busa i policijskog automobila u centru Gračanice, kod kružnog toka odnosno spomenika Milošu Obiliću, povrijeđeno je desetoro osoba, osmoro srednjoškolca, profesorka i vozač mini-busa.

Nesreća se, prema izjavama očevidaca dogodila oko 6.40 sati ujutru, kada je bijeli džip kosovske policije udario u mini-bus koji prevozi srednjoškolce iz Donje Brnjice, srpskog sela nedaleko od Prištine do Gračanice.

"Dvoje odraslih, vozač mini-kombija i profesorka, kao i osmoro učenika zbrinuti su odmah na hiruruško odeljenje našeg Kliničko-bolničkog centra u Gračanici, od kojih je troje hospitalizovano radi daljeg praćenja njihovog stanja. Posle ukazane medicinske pomoći odnosno zbrinjavanja ostalih sedmoro je poslatao na kućno liječenje", kazao je Novostima, direktor KBC Priština sa sjedištem u Gračanici. 

Naime, prema saznanjima u ovoj ustanovi od siline udarca povrijeđen je vozač mini-busa V. N. koji je zadobio povredu desne noge, učenik Đ. M. je zadobio ogrebotine lica u predjelu čela, dok je njegov drug A.M. prošao sa povredom vrata.

Svi povrijeđeni su van životne opasnosti i medicinski su zbrinuti a prema saznanjima u Hitnoj službi u Lapljem selu u saobraćajnoj nesreći povrijeđena su u dva pripadnika kosovske policije koji su transportovani u prištinski Kliničko-bolnički centar.

"Policijsko vozilo koje je saobraćalo iz pravca Gnjilana premaGračanici tokom preticanja jednog vozila udarilo je direktno u mini-bus koji je prevozio učenike" saznaju Novosti u policijskoj stanici u Gračanici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.