Bojović: Danas neki u Crnoj Gori pokušavaju da jedan od najvažnijih događaja predstave kao okupaciju
Bojović i Mirović

Bojović: Danas neki u Crnoj Gori pokušavaju da jedan od najvažnijih događaja predstave kao okupaciju

Član predsjedništva Demokratske narodne partije i funkcioner Demokratskog fronta Vladislav Bojović prisustvovao je u Novom Sadu obilježavanju stogodišnjice Prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji i otkrivanju spomenika kralju Petru I Oslobodiocu.

Bojović je na ovoj svečanosti imao susret sa predsjednikom Pokrajinske Vlade Vojvodine Igorom Mirovićem i tom prilikom napravio paralelu sa 01. decembrom 2018. godine u Crnoj Gori odnosno sa stogodišnjicom oslobođenja i ujedinjenja Crne Gore i Srbije kada se ostvario viševjekovni san naroda dvije države, saopštili su iz DNP-a.

Nažalost, kako je istakao, danas neki u Crnoj Gori pokušavaju da jedan od najvažnijih događaja predstave kao okupaciju, šireći srbofobiju, uprkos tome što većina građana Crne Gore ovaj datum doživljava kao jedan od najznačajnijih u našoj istoriji.

Bojović je saopštio Miroviću da se i danas nalazimo pred sličnim iskušenjima,progonima,izdajama, torturama ali da nam je, kao nikad do sad, potrebno jedinstvo i oko Kosova i Metohije, ali i oko Crne Gore i Republike Srpske gdje se naš narod pokušava asimilovati i prikazati kao remetilački faktor sa kojim se treba obračunati.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.