Vukotić uhapšen u društvu manekenke Dejane Živković (FOTO)

Duže od mjesec dana živjeli u iznajmljenoj kući

Vukotić uhapšen u društvu manekenke Dejane Živković (FOTO)

Kotoranin Jovan Vukotić (38), koji je označen kao vođa "škaljarskog klana", uhapšen je u turskom ljetovalištu Antalija u društvu svoje nevjenčane supruge, srpske manekenke Dejane Živković (26), saznaje Kurir.

Vukotić i Živkovićeva, kako izvor Kurira otkriva, duže od mjesec dana živjeli su u iznajmljenoj kući u oblasti Lara u ovom ljetovalištu, a od aprila ove godine putovali su po Evropi zajedno. Dejana Živković, inače ćerka ambasadora Srbije u Kongu Radomira Živkovića, koja je poznata i po ljubavnoj vezi koju je imala sa golmanom Vladimirom Stojkovićem Stojketom, sa Vukotićem je bila u vezi i tokom 2014, ali do hapšenja u Turskoj nije bilo poznato da su obnovili ljubavnu romansu.

- Jovan je uhapšen u nedjelju, kada je sa nevječanom suprugom otišao do jedne prodavnice. Čim su izašli iz skupocjenog automobila, prišli su im turski policajci i uhapsili vođu "škaljaraca", za kojim je Grčka raspisala Interpolovu poternicu zbog sumnje da je organizovao šverc 135 kilograma kokaina. Kod njega je tada pronađen i falsifikovani pasoš. Naočigled srpske manekenke stavljene su mu lisice i odveden je u pritvor - kaže izvor Kurira.

dejana

Dejana Živković, foto: Instagram

Sagovornik ovog lista otkriva i da su u poslednjih nekoliko mjeseci vođa "škaljarskog klana" i manekenka zajedno boravili u Španiji, Ukrajini i Poljskoj.

- On je putovao sa falsifikovanim pasošem, u kom je bilo upisano drugo ime, ali stavljena njegova fotografija, dok je Dejana koristila svoj pasoš. Upravo je zbog ovog pasoša protiv njega pokrenut postupak pred Drugim osnovnim tužilaštvom, u koje je juče, uz jake mjere obezbjeđenja pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, doveden na saslušanje - otkriva sagovornik.

Kotoranin je, podsjetimo, posle hapšenja u nedjelju, u ponedjeljak u večernjim satima deportovan u Srbiju. U policijskom pritvoru bio je do danas, kada mu je na predlog tužilaštva zbog falsifikovanja pasoša određen pritvor do 30 dana.

NXfk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWldNN01EQV8vYWM2MjFjYzlhMzJkMjc0YjBkNTAxOGRiMDc4MDJiYmMuanBlZ5GTAs0DjgCBoTAB

Jovan i Dejana

Specijalci naoružani dugim cijevima, sa fantomkama na glavama, dovezli su ga u zgradu u Katanićevoj ulici na Vračaru na saslušanje. Tokom privođenja je vođi "škaljarskog klana" iz bezbjednosnih razloga na glavu stavljena fantomka.

- Vukotić iz Antalije u Srbiju nije prebačen komercijalnim čarterom, već specijalnim letom na kom je on bio jedini putnik, a društvo su mu pravili specijalci. Tokom čitavog leta nije mu skidan povez sa očiju, a putovao je u šorcu i japankama, obučen onako kako je i uhapšen. Turska policija mu je prije protjerivanja omogućila da ponese nešto garderobe, pa se presvukao tek pošto je priveden u srpski MUP - otkriva izvor upućen u istragu.

Na aerodromu "Nikola Tesla" predat je u ruke antiterorističkoj jedinici, čiji su pripadnici budno motrili na njega.

- Mjere obezbeđenja kakve je Vukotić imao do sada nisu viđene. Isti tretman biće nastavljen i u posebnoj pritvorskoj jedinici. Specijalci pod maskama od njega se nisu odvajali ni na trenutak, čak ni dok je bio u policijskom pritvoru - otkriva sagovornik Kurira.

Saslušanje u tužilaštvu, kako saznaje ovaj list trajalo je do kasnih popodnevnih sati.

- Vukotić je djelimično priznao krivično djelo, rekao je da je koristio falsifikovani makedonski pasoš, ali samo u inostranstvu - kaže sagovornik upućen u istragu. Sporni pasoš, kako navodi, pronađen je u kući u kojoj su Vukotić i Dejana Živković boravili u turskom ljetovalištu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.