Vukotić ušao u Tursku nakon plastične operacije
Fotografije koje je objavio turski MUP

Turska policija objavila

Vukotić ušao u Tursku nakon plastične operacije

Turska policija objavila je kako je ubijeni vođa "škaljarskog klana" Jovan Vukotić došao u Tursku, tvrdeći da je stigao nakon plastične operacije. Kako je objavio portal "odatv4.com", Vukotić je ušao kao Predrag Popović, zvanično, agent za nekretnine.

Fotografije Vukotića nakon plastične operacije, prenosi "odatv4.com" podijelilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Turske, a navodi se i da je imao novi pasoš i ličnu kartu. 

Jovan Vukotić je ubijen u Istanbulu, u oružanom napadu 8. septembra. 

Tokom 2018. godine ministar unutrašnjih poslova Sulejman Sojlu saopštio da je vođa organizacije "Škaljari" uhvaćen u Antaliji i deportovan u Srbiju. 

Kako piše turski portal,  Vukotić je nakon zatvorske kazne u svojoj zemlji u Tursku ušao sa lažnim pasošem.

Vukotić se, kako se navodi, na putu za Tursku izjasnio kao „agent za nekretnine”. 

Supruga Jovana Vukotića, koja je svjedočila u Policijskoj upravi povodom napada koji se dogodio ispod vijadukta u naselju Šišli, dala je određene informacije, piše turski portal. 

"Iz naše kuće u Atakoju smo krenuli autom u Zorlu centar. Kada smo stigli na lice mjesta, našem vozilu je prišao motocikl. Na njemu su bile dijve osobe. Osoba iza je otvorila vatru", navela je ona. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.