Foto: Sea dance

Očekuje se spektakl

"Sea dance" priprema sve veća iznenađenja: Stižu i Bajaga i Rambo

Plejadi ovogodišnjih kultnih imena, hitmejkera i izvođača svjetske i regionalne muzičke scene na ovogodišnjem petom jubilarnom "Sea Dance" festivalu pridružiće se i bend čije je ime neraskidivo vezano za rock ovih prostora, sastav Bajaga i Instruktori!

Momčilo i ekipa stižu na glavnu festivalsku binu, "Addiko Main Stage powered by Turistička organizacija Budve", u subotu 1.septembra da zajedno u horu sa fanovima zapjevaju neke od najvećih hitova koji su ih smjestili u sam vrh rok scene kao i neke od numera sa aktuelnog albuma "U sali lom", saopšteno je sa "Sea dance-a". 

Kako se navodi, istog dana na glavnu festivalsku binu i predivnu plažu Buljarica u Budvi stiže i jedan od najautentičnijih umjetnika sa prostora Balkana, naše gore list, svjetski mega-car Rambo Amadeus! Publika ovogodišnjeg festivala imaće priliku da čuje neke od njegovih sjajnih numera "Balkan boj", "Urbano, samo urbano", "Euro neuro" i druge.

Bajaga

Bajaga i instruktori

Dugoj listi sjajnih izvođača na "Sea Dance" festivalu, kako se ističe, pridružiće se i krosover sastav iz Niša Stereo Banana, internacionalna DJ zvijezda Vito Mendez, kao i podgorički DJ Lado Raičković.

Uzbudljivo će biti i na Akva Viva Latino bini, gdje će, kako se navodi, talas zavodljivih latino ritmova dalekih i egzotičnih zemalja zapljusnuti tirkiznu uvalu Buljarica u Budvi, a magija atmosfere karnevala uz izuzetno energične plesove salsa, mambo, "merengue", Rumba, baćata, bomba, plena učiniće festivalske dane i noći još vrelijim. Na "Sea Dance" stižu miljenici publike Ćoma, DJ Seša, Sambakinhas, koji će uz razigrane performanse  zabavljati publiku u petak 31. avgusta i subotu 01. septembra tokom dnevnog i večernjeg programa festivala.  I to nije sve, ljubitelje dobrog zvuka očekuje i "Huawei Silent Dance" uz muziku koju će za sve posjetioce puštati Milan Kovačević, Drti i Mr Fanatik.

Pješčana i šljunkovita obala obgrljena pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, ističe se, čini Buljaricu pravom zelenom oazom i savršenom lokacijom za duge ljetnje festivalske noći, praćene sjajnim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa!

Rambo

Rambo Amadeus

Kompleti ulaznica za tri dana, kako je istaknuto, festivala mogu se kupiti po cijeni od 24.99 eura, samo do srijede 22. avgusta. U prodaji su i dnevne ulaznice i to po cijeni od 14.99 eura pojedinačno. Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, zasebnog ulaza na festival kao i pristupa VIP terasi. Cijena jednodnevne VIP ulaznice za prvi dan iznosi 40 eura, a drugi i treći dan pojedinačno 60 eura. VIP Gold paket ulaznica za sva tri dana iznosi 100 eura. Od juče se ulaznice mogu kupiti i na Trgu u Starom gradu u Budvi, na info pultu festivala, gdje će svi zainteresovani moći da dobiju informacije o festivalu, kupe ulaznice ali i dobro se zabave kroz nagradne igre.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.