Džez na obali mora

Džez na obali mora

Džez duo Aleksandra i Ivan Aleksijević nastupio je sinoć na koncertu pod nazivom „Džez na obali mora“ / Seaview Jazz/ na ljetnjoj sceni u Luštici Bay. Koncert je održan u saradnji sa Međunarodnim umjetničkim festivalom KotorArt.

“Publika je uživala u popularnim džez melodijama, a kombinacija posebnog ambijenta i nota je i ovaj put bila neponovljiva. Tokom avgusta imaćemo niz koncerata i nastupa u znaku džeza, poput koncerta string kvarteta Pandora, potom ćemo slušati sekstet Šule Jovović, ali ćemo uživati i u klasičnoj muzici na popularan, moderan način, kroz nastup benda The Mocking birds. Očekuju nas i drugi događaji, namijenjeni različitim ukusima publike“, najavila je Slavica Milić, izvršni marketing menadžer u Luštica Development.

Beogradski kvartet saksofona i perkusionista nastupiće krajem mjeseca, a najmlađa publika će moći da uživa u edukativnoj predstavi za djecu „Pazi, zebru gazi“, u režiji Petra Pejakovića. Golf takmičenja na golf vježbalištu biće organizovana trećeg, 15. i 24. avgusta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.