Ovako se Džoni Dep osvetio bivšoj  supruzi
Džoni Dep

Šokira javnost

Ovako se Džoni Dep osvetio bivšoj supruzi

Holivudski glumac Džoni Dep ne prestaje da iznenađuje i šokira javnost, a sada je odlučio da preko tetovaže "Mršavica" (Slim), koja je bila namijenjena njegovoj bivšoj supruzi Amber Herd, pretvori u "Ološ" (Scum).

Slim je bio nadimak koji je zvijezda "Pirata sa Kariba" nadjenuo svojoj tadašnjoj supruzi, a koji je on istetovirao na svojoj šaci. Međutim njegova tetovaža je prvu doradu pretrpjela odmah nakon burnog razvoda. 

Umjesto "slim", glumac je tetovažu promijenio prvo u "ološ", a sada u "prevara" (scam). Svakako, izgleda da glumac još nije oprostio svojoj dragoj zbog burnog razovda, prenosi B92.

Podsjećanja radi, Amber je tokom njihovog razvoda objavila snimak na kojem se vidi pijani Dep koji joj prijeti i baca flašu i stvari na nju. 

Depu nije prvi put da mijenja svoju tetovažu. Dok se 1990. godine zabavljao sa Vinonom Rajder napisao je na svom tijelu "Vinona zauvijek" (Winona Forever), da bi nakon raskida tetovažu promijenio u "Vino zauvek" (Wino Forever).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.