Džoni Dep: Davao sam ćerki marihuanu sa samo 13 godina, tvrdim da je to odgovorno roditeljstvo
Džoni Dep, foto: EPA/EFE

Džoni Dep: Davao sam ćerki marihuanu sa samo 13 godina, tvrdim da je to odgovorno roditeljstvo

Glumac Džoni Dep je na suđenju održanom prije dva dana u Londonu između ostalog otkrio da je svojoj trinaestogodišnjoj ćerki davao marihuanu, smatrajući to odgovornim roditeljstvom.

U Londonu je prije dva dana održano suđenje na kom su se prvi put nakon razvoda suočili bivši supružnici, glumac Džoni Dep i manekenka Amber Herd, prenosi Nova.rs

Riječ je o Depovoj tužbi za klevetu protiv časopisa “The Sun” i kompanije “News Group Newspapers” , a u vezi sa kolumnom iz 2018. godine gdje je Dep prozvan “nasilnikom koji tuče žene”.

Dep je oštro negirao navode da je zlostavljao bivšu suprugu, ali advokati NGN grupacije tvrde da je njihov opis glumca bio “tačan i istinit”.

U pisanoj izjavi, 57-godišnji glumac prisjetio se incidenta iz 2016, kada se navodno Amber ili “eventualno neko od njenih prijatelja” ispraznio na njihovom krevetu.

On je između ostalog otkrio da je ćerki Lili Rouz dao marihuanu kada je imala samo 13 godina, tvrdeći da je to “odgovorno roditeljstvo”.

Takođe, advokati su priložili dokaze o tome da je svoj pijani alter ego sam Dep zvao “čudovištem”, a glumac je istakao da je Elton Džon bio jedna od ključnih osoba koje su mu pomogle u odvikavanju od alkohola.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.