Nije odoljela: Prijovićka zapjevala na svojoj svadbi(VIDEO)
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Slavlje održano na Novom Beogradu

Nije odoljela: Prijovićka zapjevala na svojoj svadbi(VIDEO)

Pjevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjenčali su se juče u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj Kosi.

Javnost je ovu svadbu okarakterisala kao najveći događaj u posljednjih nekoliko godina, a to se moglo vidjeti i po zvanicama kojih je bilo čak 900, a i po velikom broju novinarskih ekipa koje su došle da isprate ovo vjenčanje.

Slavlje je održano na Novom Beogradu u Belekspo centru, a za ludu atmosferu i slavlje do zore pobrinula se i sama mlada, koja nije mogla da odoli, a da ne zapjeva i na vlastitoj svadbi.

 

A post shared by SVET (@svet_rs) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.