Serena Vilijams se povukla pred meč sa Marijom Šarapovom
Foto:Getty images

Rolan Garos

Serena Vilijams se povukla pred meč sa Marijom Šarapovom

Američka teniserka Serena Vilijams povukla se danas sa Otvorenog prvenstva Francuske, uoči meča osmine finala protiv Ruskinje Marije Šarapove.

"Nadali smo se da će meč biti odložen zbog kiše, da dobijemo još jedan dan. Zato smo morali da sačekamo, ali smo vidjeli da je nebo još plavo i pomislili 'nema šanse'", rekao je njen trener Patrik Muratoglu agenciji AP.

Serena Vilijams se povukla zbog problema sa grudnim mišićima.

Muratoglu je kazao da je postojala zabrinutost da se povreda pogorša ako Serena Vilijams bude igrala, što bi joj ugrozio nastup na Vimbldonu koji će početi 2. jula.

Osvajačica 23 grend slem titule, trenutno 451. na WTA listi, na teren se vratila u martu, na turniru u Indijan Velsu, nakon što je prošlog septembra rodila ćerku.

Rolan Garos je njen prvi grend slem turnir od prošlogodišnjeg Australijan opena, koji je osvojila dok je bila trudna.

Marija Šarapova će se u četvrtfinalu boriti s pobjednicom meča Garbinje Mugurusa Lesija Curenko.

Beta

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.