Limska regata počinje sjutra, uživajte u čarima nepredvidvog Lima

Limska regata počinje sjutra, uživajte u čarima nepredvidvog Lima

19. po redu Limska regata Plav-Andrijevica-Berane –Bijelo Polje-Prijepolje počinje 1. juna i trajaće do 3. juna 2018.godine.

Regata će startovati u 11 sati sa splava na Plavskom jezeru gdje će biti organizovano i svečano otvaranje ove tradicionalne manifestacije, saopšteno je iz Turističke organizacije Bijelo Polje koja je i organizator manifestacije zajedno sa turističkim organizacijama Plava, Andrijevice, Berana i Prijepolja.

Regata ima međunarodni karakter jer prolazi kroz Crnu Goru i Srbiju.

"Limska regata prolazi kroz tri etape.Prvi dan se vozi dionica Plav –Andrijevica-Berane u dužini od 46 km i traje oko 6 sati. Drugog dana vozi se druga etapa, od Berana do Bijelog Polja, koja je duga 48 km i traje oko 7 sati.Trećeg dana vozi se 40 km duga dionica od Bijelog Polja do Prijepolja u trajanju od oko 6 sati. Besplatan ručak za sve učesnike regate biće organizovan 2. juna u mjestu Konatari u Bijelom Polju kafana ,,Putnik,, . Pozivamo sve koji su zainteresovani da nam se pridruže i uživaju u čarima na momente mirnog ali i nepredvidivog Lima", inavode iz TOBP.

regata

Prijave za učešće se mogu slati na e-mail [email protected] ili direktno u Turističkoj organizaciji u ulici Nedeljka Merdovića bb Sportska hala Nikoljac ili ul ici Slobode, kancelarija u poslovnom centru preko puta Opštine.

"Organizaciju 19.Limske regate je podržala Stalna radna grupa za regionalni ruralni razvoj( SWG) u Jugoistočnoj Evropi u okviru  Projekta „Ruralni razvoj kroz integrisano upravljanje šumskim i vodnim resursima u Jugoistočnoj Evropi : Perspektive ruralnog razvoja :kvalifikovanje , reintegracija i (samo) zapošljavanje „ koji sprovodi u partnerstvu  sa njemačkom agencijom za međunarodnu saradnju (GIZ) uz finansijsku podršku njemačkog federalnog Ministarstva za ekonomski razvoj i saradnju (BMZ)", kaže se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.