Foto: TO Bijelo Polje

Kreće iz Plava

"Limska regata" od petka do nedjelje

Tradicionalna 20. "Limska regata" Plav-Andrijevica-Berane-Bijelo Polje-Prijepolje biće održana od 31. maja do 2. juna 2019. godine.

Prvi dan (31 maj) voziće se dionica Plav-Andrijevica-Berane, u dužini od 46 kilometara i trajaće oko 6 sati. 

Drugi dan (1 jun) vožnje od Berana do Bijelog Polja, u dužini od 48 kilometara trajaće oko 7 sati.

Po završetku II etape u Bijelom Polju, kako su najavili iz TO Bijelo Polje, organizovaće tradicionalni ručak za sve učesnike Limske regate u Voljavcu kod Ušća u Ribolovnom domu "Sinjavac".

Posljednjeg, trećeg dana (2 jun) voziće se dionica duga 40 kilometara od Bijelog Polja do Prijepolja u trajanju od 6 sati.

Turistička organizacija Bijelo Polje će 1. juna organizovati kulturno zabavni program od 15 sati kod Ribolovnog doma Sinjavac na Ušću i ručak za sve učesnike regate. Dobrodošli!

"Ova manifestacija je značajna za sve opštine kroz koje protiče rijeka Lim i ona promoviše turističke potencijale rijeke Lim, svih ovih opština kao i uopšte Crne Gore i Srbije. Regata okuplja raftere iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, kao i strane turiste željne druženja, dobre zabave i adrenalina kojih je iz godine u godinu sve više i više. Ona poprima sve veće razmjere i značajno doprinosi promociji turističkih potencijala opština kroz koje regata prolazi kao i ekstermnih sportova kao što je rafting", zaključuje se u saopštenju TO Bijelo Polje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.