Svečano otkriven Olimpijski sat: Odbrojava dane do početka Igara malih zemalja “Montenegro 2019”

Budva

Svečano otkriven Olimpijski sat: Odbrojava dane do početka Igara malih zemalja “Montenegro 2019”

U Budvi je svečano otkriven “Olimpijski sat” koji će odbrojavati dane, sate i minute do početka Igara malih zemalja Evrope “Montenegro 2019” koje će se sljedeće godine, od 26. maja do 1. juna. održati u Budvi, Podgorici, Baru, Cetinju i Tivtu.

Olimpijski sat, koji je postavljen na ulazu u Budvu, otkrio je na prigodnoj svečanosti, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović. 

"Manifestacijom ,,Godinu dana prije – Montenegro 2019" ispred zidina budvanskog Starog grada obilježena je i godišnjica do početka tog, najvećeg multi-sportskog takmičenja u Crnoj Gori, koje će u našu državu dovesti, više od hiljadu takmičara, kao i još toliko članova nacionalnih timova – trenera, medicinskog osoblja – i zvaničnika nacionalnih olimpijskih i sportskih asocijacija", saopšteno je iz Ministarstva sporta.

Na svečanosti, na kojoj je predstavljen značaj Igara malih zemalja i za Budvu i za Crnu Goru, govorili su predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, gradonačelnik Budve Dragan Krapović, direktor direktorata za sport u Ministarstvu sporta Miloš Lalević, kao i Jovana Ramović, iz NVO Volonteri 2019.

U revijalnom dijelu programa učestvovali su najmlađi sportisti iz odbojkaških klubova Mediteran i Libero, gimnastičarskog kluba Budva i karate kluba Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.