URA osudila teror nad palestinskim narodom (FOTO)
Mileta Radovanić

Upisali se u knjigu žalosti

URA osudila teror nad palestinskim narodom (FOTO)

Delegacija Građanskog pokreta URA predvođena generalnim sekretarom Miletom Radovanićem i predjsednikom Foruma mladih Milanom Đakovićem posjetila je juče palestinsku ambasadu i upisala se u knjigu žalosti otvorenu povodom nedavnih nemilih događaja, saopšteno e iz Građanskog pokreta URA.

Delegacija pokreta URA je istakla da osuđuje svaku vrstu nasilja.

"Za Građanski pokret URA je neprihvatljiv svaki vid nasilja bez obzira na razloge i izgovore pod kojim se ono sprovodi. Ovdje smo da bi istakli podršku palestinskom narodu i izrazili naše saosjećanje sa njihovom patnjom. U 21. vijeku neprihvatljivo je da se na ovakav brutalan način krše ljudska prava", istakao je Radovanić.

Predsjednik Foruma mladih Milan Đakovic izrazio je nezadovoljstvo zbog dešavanja koja godinama traju.

Milanakovi

Milan Đaković

"Scene koje smo imali prilike da vidimo u svjetskim medijima prethodnih dana prikazuju patnju i bol jednog naroda. Na ovaj način želimo da iskažemo našu solidarnost. Krajnje je vrijeme da se ovo pitanje počne rješavati kako se nemili događaji više nikada ne bi ponovili", zaključio je Đaković.

U ime Građanskog pokreta URA u knjigu žalosti upisali su se još i Jelena Đurković i Eldin Ibrahimović, članovi Foruma mladih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.