Njemu je 19, a njoj 72 godine: U baku šestoru unučadi zaljubio se na prvi pogled
Foto: Profimedia

"Divna ljubavnica"

Njemu je 19, a njoj 72 godine: U baku šestoru unučadi zaljubio se na prvi pogled

Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji i sada su muž i žena pa otvoreno govore o svojoj vezi i seksu. Misle kako njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka.

U ljeto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera, a nakon samo dvije nedjelje Geri je zaprosio Almedu. 

Geri kaže da je upravo bio završio nesrećnu vezu sa ženom (77) i da se u Almedu, baku šestoro unučadi, zaljubio na prvi pogled. 

Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni. 

- Ako nekoga voliš, godine su samo broj. Sada sam već dvije godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim provesti ostatak života, čim sam ga pogledala u oči osjetila sam ljubav - kaže Almeda. 

- Prvo što sam primijetio kod Almede su njene predivne oči. Almeda ima predivan karakter, uvijek je nasmijana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sa imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije, ali ona je to prihvatila - kaže Geri. 

- Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg vjenčanja. To je bilo nevjerovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica - kaže Geri.

Alim neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.

Aron i Indijana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim odabirom ali kažu kako je bitno da ona bude srećna.

- Gerija sam samo jednom nazvao djedom i to kada sam bio pijan - kaže Aron, piše Mirror, prenosi 24.sata.hr.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.