Dedeić: Nemam imovinu, živim u očevoj kući
Dobrilo Dedeić

Podatke saopštio javno

Dedeić: Nemam imovinu, živim u očevoj kući

Dobrilo Dedeić, predsjednički kandidat Srpske koalicije saopštio je, da ne postoji imovina uknjižena na njegovo ime.

"Imajući u vidu formalnu ograničenost upitnika Agencije za sprečavanje korupcije, iz koga mogu da proisteknu pogrešni ili makar pogrešno interpretirani zaključci, odlučio sam da na ovaj način pojasnim svaku eventualnu nedoumicu vezanu za temu koja je predmet interesovanja državnih organa i ukupne javnosti. U potpunosti razumijem potrebu da mediji analiziraju imovinsko stanje svakog kandidata za predsjednika Crne Gore", kaže Dedeić.

Iz tog razloga kako dodaje, podatke o imovinskom stanju saopštava javno, "bez nedoumica koje nehotično ili ne, sobom nosi formular Agencije".

"Živim u dvospratnoj porodičnoj kući u očevom vlasništvu, u osnovi od 80 kvadrata. Dakle, ukupno 160 kvadratnih metara. Imanje veličine 1.829 kvadrata na kome je porodična kuća nalazi se u podgoričkom prigradskom naselju Pričelje. Sasvim dovoljno za pristojan život imajući u vidu da nikada nisam imao naviku da tražim previše.

Na teritoriji opštine Pljevlja u selu Vaškovo, koje je rubno područje na granici pljevaljske, bjelopoljske i mojkovačke opštine i koje je na udaljenosti od oko 40 kilometara od centra grada, nalazi se katastarska parcela koja se takođe vodi na moga oca i koja je u vlasništvu Dedeića od vremena kada se moj pradjed, sa porodicom, naselio u tom kraju", saopštio je Dedeić.

Dodaje da bi se stidio da je u "nesrećnoj i privatnoj državi stekao bilo koji prihod o kome običan čovjek može samo da mašta".

"Ovim javnim dopisom pružam priliku botovima kriminalnog režima i lažne opozicije da konačno dokažu teze koje u formi komentara plasiraju u medijima Prve i Druge familije sa ciljem diskreditacije političke konkurencije", zaključuje Dedeić.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.