Nove opcije na Viberu
Ilustracija

Nove opcije na Viberu

Novo ažuriranje Android aplikacije Viber omogućava korisnicima aktivaciju ranije najavljenih Javnih naloga, i donosi dvije nove opcije.

Viber Javni nalozi: Dopisujte se s brendovima i firmama na javnim nalozima. Pratite ih radi vijesti i ažuriranja; pretplatite se na direktne poruke. 

Preusmjerite više poruka u isto vrijeme dužim pritiskom na jednu od njih, a zatim izaberite ostale za preusmjeravanje. 

Omiljena dopisivanja stavite na vrh ekrana - za dopisivanje dužim pritiskom na razgovor i onda izaberite “Zakači na vrh“. 

Nakon što odaberete neki kontakt i zakačite ga na vrh, on će u donjem desnom uglu dobiti piktogram ikonu. Ako poželite da otkačite taj nalog s vrha, zadržite ga i kliknite na opciju „Ukloni ovo dopisivanje“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.