EP u rukometu: Poljska savladala Bjelorusiju

BLISTAO JURECKI

EP u rukometu: Poljska savladala Bjelorusiju

Rukometaši Poljske savladali su u Krakovu selekciju Bjelorusije sa 32:27 (19:13) u utakmici Grupe 1 druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Poljaci su zabilježili prvu pobjedu u drugoj fazi, a Bjelorusi su upisali drugi poraz.

Poljaci su vodili tokom cijele utakmice, a nakon prvog poluvremena imali su šest golova prednosti (19:13). Razlika je u drugom dijelu rasla do plus 9. Poljaci su u finišu "smanjili" gas i na kraju slavili sa pet golova razlike (32:27).

Najefikasniji u ekipi Poljske bio je Jurecki sa devet golova, dok je Siba dodao šest.

U selekciji Bjelorusije istakao se Šilovič sa šest golova.

Poljska je sada druga na tabeli grupe 1 sa šest bodova, isto koliko i Francuska, a jedan manje od prvoplasirane Norveške, dok je Bjelorusija bez bodova.

Tabela: Norveška 7, Francuska 6, Poljska 6 , Hrvatska 4, Makedonija 1, Bjelorusija 0 .

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.