Kako da saznate čiji je Facebook profil preko slike?
ilustracija

Kako da saznate čiji je Facebook profil preko slike?

Da biste ovo saznali biće vam potrebno svega nekoliko sekundi.

Ukoliko vam neko pošalje link ka fotografiji sa nečijeg Facebook profila, a vas zanima ko je zapravo osoba koja je istu sliku i objavila, zahvaljujući jednostavnom triku koji se nalazi u nastavku to brzo možete saznati.

Dovoljno je iskopirati link na fotografiji u novom tabu internet pretraživača, a zatim pronaći tačno određen niz brojeva koji zapravo predstavlja identifikacioni broj albuma u kojem se fotografija nalazi, piše Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.