Evo zbog čega muškarci najviše pate tokom seksa
Ilustracija

I oni su osjećajni

Evo zbog čega muškarci najviše pate tokom seksa

Nisu samo žene osjećajna i osjetljiva bića.

Kada je seks u pitanju, nisu samo žene te koje pate i žele neke stvari, a mukarci to ne ispunjavaju. I muškarci pate i žele nešto, a mi žene im to ne pružamo. U nastavku članka pročitajte o čemu se radi i pokušajte da učinite sve da vaš muškarac bude srećan i zadovoljan. 

Muškarci vole žensko tijelo, ali ne samo da ga gledaju, već i da ga dodiruju. Prema tome, opustite se, skinite goli, odvucite ga pod tuš i priuštite mu to zadovoljstvo da vas dodiruje po tijelu gdje god stigne i želi. 

Oni uživaju u oralnom seksu i više nego što mi to mislimo, pa se potrudite nekada da ga iznenadite. Pružite mu oralni seks u neko vrijeme kada ga inače ne očekuje i on će biti prezadovoljan. 

Njih uzbuđuje kada žena uzdiše tokom seksa, prema tome, nemojte ćutati. Takođe, vole da vide šta rade i da vide vas kako uživate. Zato, vodite ljubav u pozi u kojoj će imati pogled na vaše tijelo i na sam čin vođenja ljubavi. Nakon ovoga, sigurni smo da će vas obožavati.

Izvor: Srbija danas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.