Nadal odustao od Monte Karla

Nadal odustao od Monte Karla

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati na Mastersu u Monte Karlu, jer još uvijek nije dovoljno fizički spreman.

"Ovo su teška vremena za mene u sportskom smislu. Nažalost, moram da vas obavijestim da neću igrati u Monte Karlu. Tijelo mi to prosto ne dozvoljava", napisao je Nadal na platformi "X.

Španac je još jednom naglasio koliko mu je teško što ne može da se takmiči.

"Čak i ako vrijedno radim i svaki dan ulažem maksimalan napor sa svom voljom da igram i ponovo se takmičim na turnirima koji su za mene bili veoma važni, istina je da danas ne mogu da igram. Nemate pojma koliko mi je teško što ne mogu da budem dio tih događaja. Jedino što mogu da uradim je da prihvatim situaciju i pokušam da gledam u neposrednu budućnost, zadržavajući uzbuđenje i volju za igrom kako bih pružio šansu da stvari krenu na bolje. Još jednom hvala svima, kao i uvijek, na podršci i najljepšim željama!"

Podsjetimo, Nadal je prethodno otkazao učešće na Australijan openu i Indijan Velsu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.