U Ulcinju pretresom pronađeno više komada oružja i municije
Foto: Uprava policije Crne Gore

Krivična prijava protiv jedne osobe

U Ulcinju pretresom pronađeno više komada oružja i municije

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su postupajući po naredbi Osnovnog suda u Ulcinju izvršili pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi A.C. (57) iz Ulcinja, u mjestu Sukobin.

“Tom prilikom policija pronašla i oduzela pištolj marke Zastava M57, kalibra 7.62 mm sa oružim listom, uz okvir i pet komada municije u njemu, zatim dva komada pištoljske municije kalibra 9 mm, dva komada municije kalibra 22 mm, revolver, lovačku pušku, 135 čepova za ručno punjenje municije, 65 komada lovačke municije kalibra 12 mm, jedno pvc pakovanje i kutija sa sadržajem materije za koju se sumnja da je barut, 115 komada praznih patrona za lovačku pušku, tri kutije sa 260 komada kapisli za lovačku pušku, pribor za punjenje lovačke municije , 40 komada municije kalibra 7,92x57“, saopšteno je iz UP-a.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je kvalifikovao krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, te je po njegovom nalogu protiv A.C. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.