Ko je i zašto jutros uznemiravao porodicu Milivoja Katnića?
Foto: Screenshot video SPO

Ko je i zašto jutros uznemiravao porodicu Milivoja Katnića?

Jutros u 8 sati i 50 minuta, četvoro vozila sa civilnim tablicama, u kojima se nalazio veći broj osoba u civilu, parkiralo se na putu ispred kapije kuće Milivoja Katnića i njegove porodice u Bajramovici.

Nijesu otvarali kapiju, niti su ušli u posjed Katnića, iako su izlazili iz kola, dugo šetali i osmatrali kuću i okolinu. Tu su se zadržali oko pola sata, što je uznemirilo Katnićevu porodicu.

Potom su okrenuli automobile i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Ako je riječ o policajcima, što je najrazumnije zaključiti, to se može tumačiti kao policijsko šikaniranje porodice Milivoja Katnića, čiji život danima visi o koncu jer duže od dvije nedjelje štrajkuje glađu.

Ako pomenutu provokaciju nije učinila policija, odnosno pripadnici SPO, onda SDT na čelu sa glavnim specijalnim tužiocem Vladimirom Novovićem, mora to da saopšti i pokrene postupak protiv NN lica.  koja su, u tom slučaju, navjerovatnije članovi kriminalnih klanova.

Međutim, ako su neobično ponašanje počinili pripadnici SPO, onda gospodin Novović, ili portparol SDT-a Radonjić, moraju da upoznaju javnost sa motivima takvog postupka.

Jer, javnost ima pravo to da zna. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.