Dubioza kolektiv zakazao nastup na Cetinju

Dubioza kolektiv zakazao nastup na Cetinju

Posebna ponuda promo cijena ulaznica traje do prvog maja.

Lajn-apu četvrtog Montenegro Beer Festa pridružuje se i bosanskohercegovačka muzička grupa Dubioza kolektiv - sinonim za energične nastupe i zarazne ritmove.

Nastupiće prvog dana festivala, 26. jula, obećavajući nezaboravno iskustvo svim posjetiocima ovog festivala za sva čula.

Pored Dubioze kolektiv, već je najavljeno da će grupa Kerber otvoriti festival sa svojim legendarnim rok zvukom.

Publika na Cetinju uživaće i uz Buč Kesidi, Isaka Šabanovića, Voyage-a kao i NipplePeople grupu koja će svojim energičnim nastupom energiju na Cetinju dovesti do usijanja.

Ulaznice za Montenegro Beer Fest su u prodaji od 20. aprila i mogu se nabaviti nagigstix.meplatformi, kao i na svim Tobacco S Press prodajnim mjestima.

Posebna ponuda promo cijena ulaznica traje do prvog maja.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.