Teniserka Jelena Janković u drugom stanju
Jelena Janković

Teniserka Jelena Janković u drugom stanju

Srpska teniserka Jelena Janković trudna je sa doktorom iz Beograda.

Nekadašnja najbolja teniserka svijeta u drugom je stanju, što je dugo priželjkivala, a o ovome i dalje ne želi da govori javno, bar dok trudnoća ne odmakne nekoliko mjeseci,pišu Novosti.

Jelena već godinama izbjegava da priča o svom emotivnom životu, pa se o istom malo zna. Jelenina majka Snežana, nije željela da potvrdi, ali ni da demantuje ove informacije, već je kratko prokomentarisala:

"Čujemo se nekom drugom prilikom, nije vrijeme da se sada priča o tome."

Jelena je od proljetos u tajnoj ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem. On je internista-reumatolog i veoma je cijenjen u svojoj profesiji, a radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.