Saslušanje Kneževića večeras u 19 sati
Ilustracija

U Višem sudu u Podgorici

Saslušanje Kneževića večeras u 19 sati

Branilac optuženog Duška Kneževića, advokat Zdravko Đukanović kazao je Portalu RTCG da se Kneževićev dolazak u Crnu Goru očekuje nešto prije 15 sati, a saslušanje pred Višim sudom oko 19 sati.

Kneževićev branilac trenutni se nalazi u Beogradu, a ubrzo će se uputiti ka Crnoj Gori.

"Što se tiče postupka, ovo još preliminarna faza i večeras će biti sve jasnije u odnosu na okolnosti Kneževićevog izručenja i postupaka koji se vode", pojasnio je Đukanović.

Knežević je danas izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije.

Iz Uprave policije (UP) su kazali da se on potražuje radi vođenja više krivičnih postupaka u Crnoj Gori, zbog sumnje da je počinio krivična djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju putem potstrekavanja, zloupotreba ovlašćenja u privredi putem potstrekavanja, stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.